Annonce
FC Fredericia

Sæsonen synes ovre for FC Fredericias offensive es

Joachim Wagner, her foreviget i en Nykøbing-trøje, må se til fra sidelinjen i FC Fredericia. Han er skadet, og han frygter, at skaden er alvorlig. Arkivfoto: Mette Mørk
Joachim Wagner blev i vinteropstarten hentet til FC Fredericia som en markant forstærkning til klubbens offensiv. Men nu er han skadet og formentlig ude resten af sæsonen.
Annonce

Fredericia: Han er en ærgerlig mand, Joachim Wagner.

Kantspilleren blev hentet til FC Fredericia denne vinter for at virke som ekstra våben i klubbens forsøg på at forcere førstepladsen, men nu er han skadet. Og måske kommer han slet ikke i kamp mere denne sæson.

- Jeg frygter, at jeg ikke kommer til at spille. Jeg skal være på 100 procent, før jeg kan gøre mig gældende. Det er ikke nok, at jeg er på 80 procent, for det har vi for gode spillere til, siger Joachim Wagner.

Skaden sidder i hans hofte. Og det er ikke godt nyt, for her er han blevet opereret to gange før. Men det seneste år har han ikke mærket noget til skaden.

Ikke før nu.

- Jeg troede, jeg var ovre det. Jeg spillede det sidste halve år i Nykøbing uden problemer, og jeg trænede fuldt med her og spillede både i træningskampene og de første to kampe i foråret uden at mærke noget, siger Joachim Wagner.

Jeg må støtte mine holdkammerater så godt jeg kan, selvom jeg er skadet. Men jeg er trist over det.

Joachim Wagner, kantspiller

Annonce

Ked af det

Inden skiftet til Fredericia spillede han for Nykøbing, og her var han altid farlig, når FC Fredericia stod over for ham. Derfor var det også et scoop, da klubben kunne præsentere ham som ny spiller den 28. januar, efter at han både havde imponeret til prøvetræning og i kamp.

- Jeg trænede hårdt i pausen for at være klar, og jeg følte mig godt tilpas den første uge efter opstarten. Men pludselig kunne jeg mærke, at der var noget galt. Det føles nærmest som om, at jeg har en lille sten inde i min hofte, der stikker når jeg skal sprinte og sparke. Det er tydeligt at mærke, at der er noget galt, siger han.

Lægerne er ved at finde ud af, hvad det er. Indtil da må Joachim Wagner vente på svar og kigge på fra sidelinjen, mens holdkammeraterne træner og spiller.

- Jeg elsker at spille fodbold. Det er hele mit liv, og jeg mangler det. Jeg kom her over for at spille med om oprykningen, så det at kigge på, mens de andre spiller, gør mig ked af det. Og jeg bliver endnu mere ked af at komme som ny spiller uden at kunne bidrage, siger han.

Joachim Wagners kontrakt løber til sommeren 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce