x
Annonce
112

Sigtede er varetægtsfængslet: Grundlovsforhør i drabssag er slut

To mænd er nu blevet varetægtsfængslet frem til 16. marts i en sag med relation til drabet i Korskærparken 24. februar. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Fredericia: De to sigtede i grundlovsforhøret i Retten i Kolding fredag morgen og formiddag er blevet varetægtsfængslet til 16. marts.

- Grundlovsforhøret blev afholdt for dobbeltlukkede døre, hvorfor det ikke er muligt at uddybe, hvorfor de pågældende blev anholdt og nu er fængslet.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ej heller hvor anholdelserne skete, hvad sigtelserne lyder på, eller hvilken eventuel relation de pågældende mistænkes for at have til drabssagen fra Fredericia.

Det var specialanklager Anna Holm, Sydøstjyllands Politi, der mødte for anklagemyndigheden.

Til Fredericia Dagblad forklarer hun, at den dobbelte dørlukning ydermere forhindrer oplysninger om, hvordan de to sigtede stiller sig til anklagerne. Altså om de nægter eller erkender.

Men inden, dørene blev lukket, kunne man erfare, at der var tale om to mænd på henholdsvis 48 og 29.

De havde dansk udseende og dansklydende navne. Den ældre var robust, og den yngre spinkel med mørkt hår. Begge blev ført ind i lokalet sammen, og de blev indledningsvis afhørt sammen, dog med en betjent imellem sig i skranken. Begge mænd fik besked på ikke at tale sammen. Tre-fire civilt klædte politifolk var til stede. Ingen uniformerede. De to tiltalte havde deres eget joggingtøj på og ikke politiets dragter til beskyttelse af eventuelle dna-spor. Særligt den 29-årige virkede påvirket af situationen og talte snøvlende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce