Annonce
FC Fredericia

Skuffet FC-chef: Noget af det dårligste, jeg har set

Michael Hansen så en af de dårligste kampe som cheftræner for FC Fredericia, da klubben tabte 4-0 i Viborg. Foto: Morten Pedersen
FC Fredericia modtog en ordentlig lussing i fredagens kamp mod Viborg. FC Fredericias cheftræner kalder præstationen noget af det dårligste, han har set.
Annonce

Viborg: Michael Hansen var fattet, efter at FC Fredericia havde tabt 4-0 i Viborg, men skuffelsen lyste selvsagt ud af øjnene på ham.

- Vi skal hjem og tænke over, hvordan kunne vi individuelt kunne levere en præstation, som er noget af det dårligste, jeg har set. Vi laver simpelthen for mange fejl, lød den korte analyse fra cheftræneren.

FC Fredericia kunne med mere skarphed have scoret. Gæsterne ramte stolpen to gange  og misbrugte en gigantisk mulighed undervejs. Men det var ingen formildende omstændighed.

- Viborg har flere chancer end os og brænder også nogle store nogle. Man scorer jo ikke på alle sine chancer i en kamp, sagde Michael Hansen.

Annonce

4-0 gør ondt

FC Fredericia har nu tabt klart  på udebane til alle topholdene: 3-1 i Esbjerg, 2-0 i Silkeborg og 4-0 i Viborg.

- Hvis man skal med helt i toppen, skal man kontinuerligt kunne overraske på udebane mod de store hold. Og der må man bare sige, at der er lang vej for os lige nu, sagde Michael Hansen.

Han ærgrede sig meget over, at nederlaget blev på hele 4-0.

- Der er bare forskel på at tabe 3-0 og 4-0. 4-0 gør meget mere ondt, så der er et mentalt arbejde, der skal gøres nu, sagde han.

Han så gode momenter i anden halvleg af kampen, men:

- De gode momenter varede måske i 15-20 minutter i en kamp, som varer 90. Det var slet ikke nok, sagde han.

Søndag den 21. venter en hjemmebanekamp mod Esbjerg, som er endnu en voldsom modstander i 1. division. Spørgsmålet er, om FC Fredericia  kan rejse sig til den kamp.

- Der skal være noget selvtillid i, at vi er på hjemmebane. Men det nytter kun noget, hvis vi tager ved vores modstander. Der skal lægges fysik og optimisme i indsatsen, og vi må ikke tænke for meget over tingene, sagde Michael Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

To kæledyrsbutikker bliver til én: Maxi Zoo overtager Petworlds placering

Fredericia

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Alarm 112

Frækt indbrud natten til mandag

Fredericia

Butiksejer er glad for igen at slå dørene op: - Ingen tvivl om, at vi brænder for at hjælpe kunderne

Annonce