Annonce
VB

VB siger farvel til norsk offensiv-spiller

Magnus Grødem nåede blot to kampe i VB-trøjen, inden han nu spiller videre på en lejeaftale i norsk fodbold. Privatfoto
Magnus Grødem spiller det næste år på en lejeaftale i norsk fodbold, mens Nicolas Dantas og Gianluca Zanette begge er definitivt færdige i Vejle Boldklub.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub siger farvel til Magnus Grødem.

Den norske offensiv-spiller skifter til den norske klub Sandnes på en lejeaftale, som gælder til 30. juni 2021. Skiftet sker officielt om en uges tid, da transfervinduet i Norge åbner onsdag 10. juni.

Sandnes spiller i den næstbedste række i Norge, 1. division, og også den norske klubfodbold har lidt i forbindelse med coronakrisen. Den bedste række begynder midt i juni, mens Sandnes og de øvrige hold i den næstbedste rækker følger efter cirka to uger senere.

Vi er fint garderede med vores tre øvrige målmænd plus Andreas Foged fra vores ungdomsafdeling, og i vores trup har vi fire stoppere, så også på den position vurderer vi, at vi har spillere nok.

Jacob Krüger, teknisk chef i VB

Annonce

Gled helt ud af kamptruppen

Magnus Grødem kom til VB i slutningen af august 2019, og det skete på en fireårig aftale med udløb 30. juni 2023.

- Grødems ophold i Vejle udviklede sig ikke, som hverken han eller vi håbede, og derfor er det i begge parters interesse, at han kom et sted hen med udsigt til at spille, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

21-årige Magnus Grødem nåede blot to kampe på VB’s bedste hold. Han debuterede, da VB røg ud af pokalturneringen efter et nederlag ude mod Vendsyssel, og Grødems anden optræden bestod af et indhop af cirka 20 minutters længde, da VB midt i oktober spillede 0-0 ude mod HB Køge.

- Vi forventede, at Grødem ville kæmpe med om pladserne i vores startopstilling, men sådan gik det ikke, siger Jacob Krüger og fortsætter:

- I vores tre kampe i år indgik han slet ikke i vores 18-mandstrup til kampene.

Lejeaftalen mellem VB og Sandnes gælder som nævnt ét år, men VB har mulighed for at kalde Magnus Grødem tilbage i næste sæsons vinter-transfervindue.

Annonce

Ingen gambling med oprykningschancen

VB har desuden besluttet at sige farvel til de to brasilianere Gianluca Zanette og Nicolas Dantas. Ingen af de to vendte tilbage til træning efter coronapausen, og de er fortsat hjemsendte på lønkompensationsordningen.

Begge målmanden Zanette og stopperen Dantas står med kontraktudløb ved udgangen af denne måned, og begge frasagde sig muligheden for at forlænge aftalen med en måned.

På grund af coronakrisen afsluttes Superligaen og 1. division ved udgangen af juli mod normalt udgangen af maj. Spillerkontrakter med udløb om sommeren strækker sig normalt til 30. juni, men Divisionsforeningen, som er klubbernes brancheorganisation, og spillernes fagforening, Spillerforeningen, har aftalt, at klubberne skal tilbyde én måneds forlængelse.

- Vi er fint garderede med vores tre øvrige målmænd plus Andreas Foged fra vores ungdomsafdeling, og i vores trup har vi fire stoppere, så også på den position vurderer vi, at vi har spillere nok, siger Jacob Krüger og forsætter:

- Vi mener ikke, vi gambler med vores oprykningschance, fordi vi ikke længere har de to brasilianere til rådighed, og det samme gælder i forhold til lejeaftalen for Grødem. Havde vi følt det som om, at vi med den aftale løb en risiko i forhold til oprykningen, havde vi aldrig indgået den.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce