Kolding-virksomhed rykker til Taulov

Administrerende direktør Micael Torp rykker it-virksomheden ComTeam A/S flytter fra Kolding til Taulov. Foto: ComTeam

Kolding-virksomhed rykker til Taulov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hackerangreb og mere digitalisering giver vækst hos it-virksomheden ComTeam, som har brug for mere plads.

Taulov: Den gammeldags tyveknægt med koben og elefanthue har fået konkurrence fra cyberkriminelle, der angriber virksomhederne gennem deres it-løsninger og forsøger at stjæle data eller penge. Det skaber travlhed hos it-specialister som ComTeam A/S, der hjælper virksomhederne med at holde de ubudne gæster ude. Virksomheden er i vækst og flytter derfor til nye lokaler i Taulov. Det oplyser ComTeam i en pressemeddelelse.

Den stigende opgavetilgang fra stadigt flere kunder har givet arbejde til flere medarbejdere og en fremgang i omsætningen på 40 procent alene i det seneste år. ComTeams nu 18 medarbejdere er vokset ud af lokalerne i Kolding og er rykket ind i et 1.000 kvadratmeter stort domicil på Nordensvej 1 i Taulov. Herfra skal kunder i Jylland og på Fyn serviceres. Som følge af stadigt flere landsdækkende kundeaftaler har den hastigt voksende it-virksomhed derfor også åbnet en afdeling i Ringsted på Sjælland.

- Væksten i antallet af ødelæggende hackerangreb har gjort flere virksomheder mere sårbare overfor it-indbrud
Adm. direktør Micael Torp, ComTeam A/S

Store og små

Det er ikke kun de store koncerner og internationale handelsvirksomheder, der i stigende grad digitaliserer arbejdsprocesserne internt og i samarbejdet med kunder og leverandører. Også den lille håndværksmester og den mellemstore vognmandsvirksomhed tager moderne it-hjælpemidler i brug i arbejdet såvel i virksomhedens kontorlokaler og blandt medarbejderne, der med smartphones og tablets i stadigt stigende omfang bliver mere og mere mobile.

Det kræver ikke alene investeringer i IT-udstyr, men også i løbende service og support, fordi et nedbrud kan have store økonomiske konsekvenser - uanset om det skyldes en defekt printer eller en hacker, der forsøger at bryde ind i virksomhedens it-systemer.

- Væksten i antallet af ødelæggende hackerangreb har gjort flere virksomheder mere sårbare overfor it-indbrud. Derfor er der kommet mere opmærksomhed på, hvilken konsekvens det har, når virksomhederne ikke foretager de nødvendige investeringer og tiltag til at sikre deres systemer og dokumenter, oplyser administrerende direktør Micael Torp fra ComTeam A/S.

Kolding-virksomhed rykker til Taulov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce