Ny virksomhed i Fredericia: Influenter åbner jysk bureau

Den nye virksomhed består af følgende fra venstre: Louise Mernee, Emma Martiny, Julie Bruun, Maria Vestergaard sammen med agent og administrerende direktør Maria Kietz. Foto: Thomas Dohn

Ny virksomhed i Fredericia: Influenter åbner jysk bureau

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktøren er bosat i Fredericia og har allieret sig med to influenter fra Aarhus og Odense.

Fredericia: Collab Management er sidste skud på stammen af danske influent-bureauer. Virksomheden har hovedsæde i Fredericia og repræsenterer influenter i Aarhus, Odense, Silkeborg og Hedensted.

- Vi har arbejdet sammen i branchen i mange år på kryds og tværs. Det har altid foregået meget i København og en smule i Aarhus. Nu vil vi være tilgængelige her, hvor vi er, fortæller administrerende direktør for Collab Management Maria Kietz, der er bosiddende i Fredericia.

Vil samarbejde tæt med annoncører

Collab Management satser på et tæt samarbejde mellem influenter og annoncører. Influenter kan eksempelvis være en blogger, youtuber eller instagrammer, som har mange følgere og dermed bliver hørt/set af mange. En influent lever blandt andet af at markedsføre virksomheders produkter overfor sine følgere.

- Det er essentielt at værne om sin troværdighed, når man ønsker taletid hos de kritiske forbrugere. Der er mere og mere støj på de sociale medier, så det er ekstremt vigtigt for os, at vores influenter værner om troværdigheden og altid leverer indhold af høj kvalitet, fortæller Maria Kietz.

Deler hverdag og opskrifter

Hun oplever en stor interesse fra virksomheder, som gerne vil vide mere om, hvad influenter kan, og hvad det koster.

Collab er stiftet af agent og administrerende direktør Maria Kietz samt de to influenter Maria Vestergaard og Emma Martiny. Sidstnævnte har skrevet flere kogebøger og deler ofte madopskrifter og billeder fra sin hverdag til blandt andre sine 18.000 følgere på Instagram. Maria Vestergaard er bosat i Odense og fortæller om sin hverdag med kæreste og børn og deler ofte hverdagsopskrifter med sine 26.000 følgere på Instagram.

Ny virksomhed i Fredericia: Influenter åbner jysk bureau

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce