Taulov tiltrækker erhvervstilflyttere

- For mange virksomheder ligger området strategisk godt, grundet nem adgang til motorvejsnettet både nordpå, sydpå og østpå, hvilket er med til at minimere omkostningerne til transport, da man inden for 20 min. når både Kolding og Vejle og inden for 45-55 min. når Haderslev, Odense, Horsens og Esbjerg, siger Kasper Alexen, erhvervsmægler hos Colliers International Danmark. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Taulov tiltrækker erhvervstilflyttere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grundet blandt andet en god placering er Taulov blevet et yndet område for virksomheder, der er på jagt efter nye industribygninger.

Taulov: Ifølge Kasper Alexen, erhvervsmægler hos Colliers International Danmark, kan flere virksomheder se det positive i at placere sig i Taulov. Det har betydet en øget efterspørgsel på industribygninger i området.

- En positiv udvikling i markedet generelt, men også i Trekantområdet, har medført en stigende efterspørgsel på ejendomme i området omkring Taulov, fortæller han.

Det er særligt Taulovs placering på Danmarkskortet, som gør området attraktivt for virksomheder.

- For mange virksomheder ligger området strategisk godt, grundet nem adgang til motorvejsnettet både nordpå, sydpå og østpå, hvilket er med til at minimere omkostningerne til transport, da man inden for 20 min. når både Kolding og Vejle og inden for 45-55 min. når Haderslev, Odense, Horsens og Esbjerg, siger Kasper Alexen.

Han har netop stået bag salget af en industribygning på Nordensvej 13 i Taulov, hvor han oplevede, at flere firmaer var interesserede i at overtage den store bygning, der tidligere husede Dansk Motortransport A/S.

- Vi havde flere interesserede købere, som kunne se de mange fordele ved ejendommen og beliggenheden nær motorvejen, slutter han.

Taulov tiltrækker erhvervstilflyttere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce