Vindmøllevirksomhed i Fredericia skifter direktør: Hentet fra egne rækker

Michael Høj Olsen (tv.) og Lars Bo Petersen bytter roller i vindmøllevirksomheden Global Wind Service, der installerer og servicerer vindmølleparker flere steder i verden. Pressefoto

Vindmøllevirksomhed i Fredericia skifter direktør: Hentet fra egne rækker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den administrerende direktør og salgs- og marketingschefen bytter roller i Global Wind Service, hvor Michael Høj Olsen bliver ny ankermand.

Erritsø: Fremover hedder den administrerende direktør for Global Wind Service, GWS, Michael Høj Olsen.

Det oplyser GWS i en pressemeddelelse. Den tidligere CCO, salgs- og marketingschef, overtager direktørstolen efter Lars Bo Petersen.

Michael Høj Olsen har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi, og inden han kom til GWS, havde han i fire år forskellige roller i Vestas' marketingsafdeling. Han glæder sig over muligheden for nu at stå i spidsen for GWS, der installerer og servicerer vindmølleparker.

- Jeg er utrolig glad for at have fået muligheden for at drive den fortsatte vækst og udvikling af GWS sammen med alle vores dedikerede kolleger. GWS er en unik virksomhed i vindmølleindustrien, og vi stolte af vores stærke DNA, siger Michael Høj Olsen i pressemeddelelsen.

Den afgående administrerende direktør, Lars Bo Petersen, der også er medstifter, bytter stilling med Michael Høj Olsen og bliver dermed salgs- og marketingschef med ansvar for salg og forretningsudvikling. Han anerkender, at der er brug for andre kompetencer for at føre virksomheden videre.

- GWS er i fremragende form, og jeg er fornøjet over at kunne videregive rollen som CEO til Michael, som skal bringe os op på næste niveau, siger Lars Bo Petersen og pointerer, at GWS siden stiftelsen i 2008 har fået kontorer i ti lande, over 1.000 medarbejdere og en omsætning på mere end 750 millioner kroner.

Han fortæller, at det har været en svær beslutning at trække som direktør, men han er overbevist om, at Michael Høj Olsen er den rigtige mand til opgaven. Samtidig glæder han sig til sine nye arbejdsopgaver, hvor han skal udvikle vindmøllevirksomhedens kommercielle forretning og partnerskaber med kunder.

- Jeg er iværksætter af hjerte, og GWS har brug for nye og anderledes kompetencer for at komme videre på vores rejse. Jeg forbliver fuldt dedikeret til GWS og har store ambitioner på vegne af virksomheden, siger Lars Bo Petersen.

Vindmøllevirksomhed i Fredericia skifter direktør: Hentet fra egne rækker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce