Virksomhed lander millionoverskud og skifter navn

CJ A/S var totalentreprenør på tilbygningen til Fredericia Idrætscenter, som blev opført i 2018. Arkivfoto: Mette Mørk

Virksomhed lander millionoverskud og skifter navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CJ Anlæg forkorter navnet for bedre at kunne signalere bredden i virksomheden. Der er netop afleveret regnskab for virksomheden, som leverer et væsentligt bedre regnskab end de forgående år.

Fredericia: Bygge- og anlægsvirksomheden CJ Anlæg har netop afleveret sit seneste regnskab, som viser et resultat på knap 6,4 millioner kroner. Samtidig oplyser virksomheden, at man ændrer navn fra CJ Anlæg til CJ A/S.

- I første omgang har det været vigtigt for os at relancere vores virksomhed med et navn, der i højere grad afspejler bredden i de projekter, vi arbejder med i dag. Det er både anlægs-, bolig- og erhvervsopgaver. Alt det mener vi, at navnet CJ A/S og tilhørende slogan Anlæg, Bolig, Erhverv dækker rigtig godt. Vi har længe ønsket at skifte navn, og vi har valgt at rulle navneskiftet ud gradvist over de næste to til tre måneder. På grund af en større renovering af vores lokaler på Erritsø Møllebanke vil alle de praktiske detaljer således først være endeligt på plads efter sommerferien, oplyser direktør Hans Jørgen Ebbesen i en pressemeddelelse.

CJ Anlæg blev etableret i 2011 og har blandt andet været totalentreprenør på ombygningen af Fredericia Idrætscenter og lavet områdefornyelse af den nye havnepromenade i Oldenborg-kvarteret.

Vandt for nylig sit største projekt

CJ Anlæg A/S i Erritsø blev i sin tid etableret som en anlægsvirksomhed primært med fokus på anlægsopgaver inden for energisektoren, petrokemi og service. CJ Anlæg A/S har stærke rødder i anlægsbranchen, men de senere år har udviklingen i markedet gjort, at det var nærliggende også at udbygge produktpaletten til at omfatte bolig- og erhvervsbyggeri.

CJ A/S er at finde på anlægs- og byggeprojekter i hele landet. Blandt andet er virksomheden med i et stort anlægsprojekt til et multinationalt firma på havnen i København, der løber op i cirka 20 millioner kroner.

Tidligere i år vandt CJ A/S deres til dato største projekt. Et boligprojekt på havnefronten i Nyborg. Byggeriet består af 52 lejeboliger og 10 ejerboliger. Det samlede projekt løber op i 86 millioner kroner.

I dag tæller virksomheden 85 medarbejdere.

Virksomhed lander millionoverskud og skifter navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce