FC Midtjylland er ved at finde en angriber til FC

Anders Holvad har spillet som forreste mand for FC i sæsonens indledning, men klubben mangler tydeligvis en angriber. Samarbejdsklubben FC Midtjylland er i gang med at finde en. Arkivfoto: Mads Hansen

FC Midtjylland er ved at finde en angriber til FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Fredericia mangler fortsat en angriber for at fuldende sin trup, og han kommer efter alt at dømme fra FC Midtjylland som leder efter en skarpretter, der skal lejes ud.

Fredericia: FC Fredericia leder efter en angriber. Og han skal efter al sandsynlighed komme fra FC Midtjylland.

Hvem det bliver, er endnu umuligt at sige, men de danske mestres vicesportsdirektør, Ove Pedersen, påpeger, at man er i gang med eftersøgningen.

- Fra start af kiggede vi på to positioner og sagde, at her kunne det være interessant for os at få en ud og tage ham hjem igen, når han var modnet. I forsvaret og angrebet. I forsvaret har vi Manjrekar James i Fredericia, og nu mangler vi at finde en angriber, siger Ove Pedersen.

Udfordringen ved øvelsen er, at den potentielle angriber skal være god nok til på sigt at spille for FC Midtjylland. Ganske som man vurderer, at Manjrekar James på sigt bliver.

- Vi skal ikke bare have en angriber ind. Det giver ikke mening. Det skal være en spiller, som vi tror på, og som har den kvalitet, der skal til, siger Ove Pedersen.

Er det givet, at det er en spiller, som I henter udefra? Altså at det ikke er en i jeres nuværende trup.

- Nej, det kan godt blive en i den nuværende trup. Vi er hele tiden i dialog, også indadtil. Men indtil videre har vi mest afsøgt udefrakommende muligheder, siger Ove Pedersen.

Vi skal ikke bare have en angriber ind. Det giver ikke mening. Det skal være en spiller, som vi tror på, og som har den kvalitet, der skal til.
Ove Pedersen, vicesportsdirektør, FC Midtjylland

Fåmælt direktør

Hos FC Fredericia er direktør Stig Pedersen noget mere fåmælt.

- Vi skal have en angriber ind inden vinduet lukker, og vi vil gerne have ham på plads så hurtigt som muligt, siger Stig Pedersen.

Kommer han fra FC Midtjylland, eller henter I ham selv?

- Det kan jeg ikke sige noget om, fastslår Stig Pedersen.

Ove Pedersen er noget mere informationsvillig.

- Vi har allerede været i dialog med flere potentielle emner, men det er af den ene eller anden grund ikke blevet til noget. Der er spillere, som for eksempel Manjrekar James, der gerne vil til FC Fredericia et år. Men der er andre, som måske er længere henne i deres karriere, som ikke har det ønske, siger Ove Pedersen.

- Nogle af dem har vi også tilbudt et halvt års leje, uden at det dog havde interesse, siger Ove Pedersen.

En target-angriber

FC Fredericia råder allerede over Sebastian Buch og Anders Holvad, som er hurtige og teknisk stærke, men som ikke har en stor fysik. FC kunne altså godt bruge en stor angriber, som modstanderens forsvarsspillere kan slå sig på.

Det har Ove Pedersen også bemærket. Han har set flere af FC Fredericia kampe denne sæson, og han var også på plads søndag, da FC spillede 0-0 mod Hvidovre.

- Kigger man udelukkende på det gennem FC Fredericas briller, er der brug for en target-angriber. For de andre typer har de. Men hos os kigger vi først og fremmest på forretnings-casen. Finder vi en, der er god nok, men som ikke lige præcis er en target-angriber, er vi også indstillet på det, siger Ove Pedersen.

Der er omtrent to uger til transfervinduet lukker, men Ove Pedersen føler ikke noget stress.

- Jeg har hele tiden været fortrøstningsfuld. Jo tidligere, man kan få en spiller på plads, des billigere bliver han også. Men det har ikke kunnet lade sig gøre indtil nu, siger Ove Pedersen.

Tre mand deler lige nu topscorertitlen i FC: Victor Torp, Anders Holvad og Dennis Høegh, der alle har scoret én gang.

FC Midtjylland er ved at finde en angriber til FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce