4700 kvadratmeter klar til indvielse: Nu åbner ny møbelbutik i Fredericia

Med sine 4700 m2 bliver XL Møbler den største af kædens butikker, der med Fredericia-afdelingen tæller tre. Fredag den 8. juni åbner møbelbutikken. Foto: Privat

4700 kvadratmeter klar til indvielse: Nu åbner ny møbelbutik i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

XL Møbler åbner om få dage i Idé Møblers gamle lokaler på Fuglsangs Allé. Butikken bliver kædens hidtil største.

Fredericia: 4700 kvadratmeter fyldt med møbler i alle afskygninger, outlet og lager. Det står klar 8. juni i Fredericia. Målet er nået efter et par måneders hårdt arbejde for indehaveren, odenseanske Abdullah Ahmed.

- Vi åbner på fredag, og vi har valgt Fredericia, fordi vi føler, byen er begyndt at vækste, fortæller indehaveren.

XL Møbler er navnet på den nye butik, der åbner i Idé Møblers gamle lokaler på Fuglsangs Allé i Fredericia, og man kan forvente et bredt sortiment af møbler. Alt fra u-sofaer og spiseborde til lænestole og skræddersyede møbler.

Plads til lager

I marts kunne Fredericia Dagblad fortælle om Abdullah Ahmeds planer for den store butik, og her løftede han sløret for hvor mange arbejdspladser, han tog med sig til fæstningsbyen - nemlig 10. I dag er indehaveren næsten i mål.

- Vi har fået ansat syv på fuldtid, hvor fire af dem skal have med lager og logistik at gøre. Vi mangler at ansætte et par stykker på deltid, fortæller han.

Butikken i Fredericia bliver Abdullah Ahmeds tredje af slagsen, og han forventer en stor tilstrømning af kunder fra hele landet, og da butikken på Fulgsangs Allé er så stor, er det oplagt at bruge dele af kvadratmeterne på lager. En del af XL Møblers salg foregår nemlig også online.

- Al distribution kommer til at køre fra Fredericia. Det kan vi nu, fordi der er masser af plads, lyder det fra indehaveren.

Åbent hele ugen

XL Møbler, som er stiftet i 2014 af Abdullah Ahmed, kommer til at holde åbent alle ugens dage. Mandag til fredag fra 11-18, lørdag og søndag fra 11-16. På åbningsdagen den 8. juni vil der være 50 procent afslag i prisen på udvalgte varer, og Abdullah Ahmed har desuden inviteret byens borgmester til at overvære indvielsen.

Idé Møbler flyttede ud af lokalerne på Fuglsang Alle 2 og ind i en ny butik på Vejlevej 107 i marts 2013. Siden har der været lagersalg i lokalerne fra 2014, men senest har lokalerne stået tomme.

4700 kvadratmeter klar til indvielse: Nu åbner ny møbelbutik i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce