Digitalt supermarked har åbnet i Trekantområdet

Nemlig.com har åbnet de digitale skydedøre og betjener nu kunder i Trekantområdet. Arkivfoto

Digitalt supermarked har åbnet i Trekantområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Shopping: Nu kan kunder i Trekantområdet købe deres dagligvarer på Nemlig.com.

Det danske online-supermarked har indtil nu kun leveret til København, Østjylland og Odense samt opland, men nu er det også åbnet for handel i Trekantområdet. Konkret er det postnumrene 7000 Fredericia, 7080 Børkop, 7100 Vejle og 7120 Vejle Øst samt 6000 Kolding, som Nemlig.com nu byder velkommen blandt kunderne på sin hjemmeside.

Udvidelsen kommer i kølvandet på et 2017, der trods vækstrater på 25 pct. stadig bød på store underskud, skriver TV2 Nyhederne. 

- Vi kunne have overskud, hvis det var det, vi ville. Men vi vil hellere investere, og det gør vi nu og også lidt mere, end bundlinjen lige kan klare, siger Mikkel Pilemand, kommerciel direktør i Nemlig.com til TV2 Nyhederne.

Nemlig.com's vækstrate skal ses i lyset af, at dagligvareområdet er et af de områder, der halter bagefter, når man ser på danskernes handel på nettet.

TV2 Nyhederne skriver, at Konsulenthuset Loyalty Group har lavet en undersøgelse af danskernes nethandel, der viser, at den digitale dagligvarehandel vokser med 12 pct., mens e-handlen generelt vokser med 19 pct.

Nemlig.com er opmærksom på udfordringen, og det er netop den tendens, som det digitale supermarked ønsker at gøre noget ved:

- Vi er godt klar over, at der er nogle barrierer blandt førstegangskøbere, og derfor er det vigtigt for os at skabe et prøvekøb, siger kommerciel direktør Mikkel Pilemand til TV2 Nyhederne og fortsætter:

- Derfor prøver vi at drive en adfærdsændring blandt danskerne, så vi investerer hele tiden i konceptet for at levere den perfekte oplevelse hele vejen fra, at du sidder hjemme i sofaen og skal bestille, til du får leveret varerne.

 

Vil du benytte dig af muligheden for at handle hos Nemlig.com, der netop har åbnet i Trekantområdet? Skriv en kommentar under artiklen her, du skal være logget ind på facebook for at kunne kommentere.

Digitalt supermarked har åbnet i Trekantområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce