Gade klædt i hvidt stakit

Sådan ser det nye stakit i Nørre Voldgade ud. Dermed får beboerne nu glæde af en forhave. Foto: Peter Leth-Larsen

Gade klædt i hvidt stakit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et stykke af Nørre Voldgade er blevet klædt i hvidt stakit.

Fredericia: Det nye hvide stakit, der skal indramme forhaverne på Nørre Voldgade 62-94, er tæt på at være færdigetableret.

Bygningerne på adressen er opført i 1901 og 1904, og det er det oprindelige udtryk, man forsøger at komme tilbage til. Dengang var der nemlig også forhaver på det brede fortov.

Det er Niels Kruse A/S, der har stået for snedkerarbejdet med stakittet.

- Vi er svært tilfredse med det resultat, vi har opnået derinde. Det har været et stort arbejde, men grundlaget har også været godt. Vi har hele vejen haft en god dialog både med kommunen og med beboerne, forklarer Niels Kruse, der også har fået positive meldinger om arbejdet. - Det, vi hører, er umiddelbart stor tilfredshed. Det er også noget, der generelt bliver snakket meget om i byen. Det bliver spændende at følge fremadrettet, når der kommer noget mere i forhaverne med blandt andet flagstænger, siger Niels Kruse.

Opgaven har været af en art, som firmaet ikke hver dag løber ind i.

- Det skulle være i stil med det gamle. Det er nogle gamle principper, der er brugt til det, og det er ikke noget, vi laver hver dag. Det kræver nogle specielle opstillinger på vores maskiner, men det er vi lykkedes med, siger han.

Gade klædt i hvidt stakit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce