Dropper idrætscenter: Succes får judoklub til at flytte

Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub har af pladshensyn valgt at flytte fra Fredericia Idrætscenter til Nørrebrogade, hvor Topform tidligere havde til huse. Klubben fejrede for nylig 75 års jubilæum, og en stor del af de år har klubben haft til huse i Fredericia Idrætscenter, og vil foretrække at kunne vende tilbage indenfor nogle år. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Dropper idrætscenter: Succes får judoklub til at flytte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub flytter fra Fredericia Idrætscenter til det tidligere Topform på Nørrebrogade. Klubben har haft vokseværk og kunne ikke udvide pladsen i Fredericia Idrætscenter. Klubben håber at kunne vende retur til idrætscentret efter nogle år.

Fredericia: Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub (FJJK) har valgt at rykke træningsfaciliteter fra Fredericia Idrætscenter til det tidligere Topform på Nørrebrogade 113. Klubben har i årtier haft hjemme i Fredericia Idrætscenter, men klubben har behov for et ekstra træningsareal, og det har ikke været muligt at tilgodese i idrætskomplekset på Vestre Ringvej.

- FJJK har løbende været i god dialog med Fredericia Idrætscenter og Fredericia Kommune, da FJJK helst vil blive i Fredericia Idrætscenter. Det er desværre ikke muligt at udvide arealet for FJJK i Fredericia Idrætscenter på nuværende tidspunkt, så da egnede lokaler på Nørrebrogade 131 bød sig ledige efter lukningen af Topform, kunne ønsket om at undgå ventelister og øge udbuddet indfries, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Det betyder, at FJJK flytter til Nørrebrogade i løbet af juni måned. Imens arbejder Fredericia Idrætscenter og Fredericia Kommune på at tænke FJJK ind i fremtidsplanerne i Fredericia Idrætscenter, så klubben har mulighed for at vende tilbage igen efter nogle år på Nørrebrogade.

Det er desværre ikke muligt at udvide arealet for FJJK i Fredericia Idrætscenter på nuværende tidspunkt.
Pressemeddelelse fra Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub

Vil udvide tilbud

Samtidig med flytningen har den 75 år gamle klub planer om at udvide tilbuddene, så karate kommer til at stå på paletten.

Desuden selvforsvarskurser, der henvender sig til borgere, der føler sig utrygge, når de færdes i mørke i bestemte områder eller blot har brug for at lære værktøjer, der kan hjælpe dem med at afværge en farlig situation.

- Det har hjulpet mange i andre byer, hvor dette tilbydes, og da FJJK har ekspertisen til at undervise på dette felt, er det naturligt at tilbyde, oplyser klubben.

Klubben vil også gerne lægge lokaler til eller komme ud på kommunens skoler for at tilbyde undervisning i enkelte timer eller længere forløb, der arrangeres i samspil med idrætslærerne, ligesom man gerne vil sammensætte forløb, hvor der tages hensyn til børn med forskellige udfordringer.

Dropper idrætscenter: Succes får judoklub til at flytte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce