Restaurant er lukket: Udlejer har ikke fået en opsigelse

Thomas Schmidt Jensen og Mads Täkker har valgt at lukke tapasrestauranten Perhaps i Købmagergade. Arkivfoto: Mette Mørk

Restaurant er lukket: Udlejer har ikke fået en opsigelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tapas-restauranten Perhaps havde sidste åbningsdag i lørdags, men lokalerne i Købmagergade er endnu ikke opsagt.

Artiklen er klokken 13.15 blevet opdateret med en præcisering af ejerforholdet af bygningen, samt at Mads Täkker oplyser, at han sendte en sms til udlejer Mogens Ussing lørdag aften om lukningen

Fredericia: Fredericia er blevet en restaurant fattigere.

Over for Fredericia Dagblad bekræfter Mads Täkker, som sammen med Thomas Schmidt Jensen har drevet tapas-restauranten Perhaps i Købmagergade 56B siden 1. juni 2016, at restauranten er lukket. Sidste åbningsdag var i lørdags.

Ifølge avisens oplysninger er det manglende omsætning, der er årsag til det drastiske skridt, men Mads Täkker vil ikke over for avisen uddybe lukningen yderligere.

Det nyeste regnskab for Perhaps Fredericia ApS, som omfatter regnskabsåret 2018, er ikke blevet offentliggjort, men det seneste offentlige regnskab for 2017 viser et plus på næsten 170.000 kroner. Det har ikke været muligt at få oplyst, hvilket resultat regnskabet for 2018 er landet på.

Parret overtog Perhaps efter Thansen-ejer Bent Jensen, som i august 2015 åbnede tapasbaren i de lokaler, hvor vinbaren Williams & Co. tidligere hørte hjemme. I foråret 2016 satte han Perhaps til salg under fordelagtige vilkår, da restauranten blev udbudt til en tredjedel af etableringsomkostningerne.

- Det, håber jeg, kan få en driftig mand eller et par til at vælge at slå til. Jeg er ikke filantrop, men i det her tilfælde vil jeg gøre meget for at finde den rette til at køre restauranten, sagde Bent Jensen til Fredericia Dagblad 10. maj 2016.

Det fik Mads Täkker og Thomas Schmidt Jensen, som stod i spidsen for køkkenet på Restaurant Cozy i lystbådehavnen, til at købe restauranten i Købmagergade, og de slog dørene op kort tid efter.

Udlejer ved ikke noget

Bygningen i Købmagergade er ejet af Ejerforeningen Domus Axel ved Mogens Ussing, men han har ikke hørt noget om lukningen fra sin lejer, fortæller han til Fredericia Dagblad mandag formiddag.

- Vi ved kun, hvad der har stået i medierne i weekenden. Ellers kender vi ikke noget til det. Vi har ikke fået nogen opsigelse fra dem eller noget som helst, siger Mogens Ussing, der derfor ikke ved, hvad der skal ske med lokalerne.

- De har en vis opsigelsesperiode. De kan jo bare ikke stoppe fra den ene dag til den anden, forklarer udlejeren.

Mads Täkker oplyser til Fredericia Dagblad, at han og Thomas Schmidt Jensen lørdag aften sendte en sms til Mogens Ussing om, at Perhaps ville lukke samme aften. Ifølge korrespondancen, som dagbladet har set, svarer Mogens Ussing på den besked søndag formiddag.

Restaurant er lukket: Udlejer har ikke fået en opsigelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce