Business Kolding inviterer til enestående konkurrence

Vi regner med, at der bliver run på at komme med - og så bliver der åbent hus, så hele Kolding kan komme på besøg i Pakhuset, siger Morten Bjørn Hansen. Arkivfoto: Søren Gyllling

Business Kolding inviterer til enestående konkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er i alt 50.000 kroner på højkant. Konkurrencen afholdes i samarbejde med StartupBoost og Fynske Bank.

Kolding: I weekenden den 22.-24. marts konkurrerer studerende, iværksættere og virksomheder om at udvikle de bedste forretningsideer og vinde præmier for et samlet beløb på 50.000 kroner.

Konkurrencen afholdes i Pakhuset og er arrangeret af Business Kolding i samarbejde med sponsorerne StartupBoost og Fynske Bank.

Det bliver en weekend i iværksætteriets og entreprenørskabets tegn, siger Business Koldings adm. direktør, Morten Bjørn Hansen, der kalder det enestående med en iværksætterkonkurrence på så højt niveau i Kolding.

- Takket være sponsorerne har vi kunnet stable en kæmpe konkurrence på benene. Det bliver et brag af en weekend i Pakhuset, hvor alle, der har lyst til at se de studerende og iværksætterne konkurrere, er velkomne til at kigge forbi, siger Morten Bjørn Hansen i en pressemeddelelse.

Alle er velkommen

Der er mulighed for at deltage både som studerende, iværksætter eller etableret erhvervsdrivende med en ny ide - formålet med weekenden er at udvikle, netværke og skabe sammen.

Der konkurreres om at vinde titlen som enten "Den Mest Skalerbare Ide" eller "Ideen med Størst Socialøkonomisk Effekt". Med hver titel følger der 25.000 kroner sponsoreret af hhv. StartupBoost og Fonden for Fynske Bank.

Det er et begrænset antal projekter som kan deltage i konkurrencen. Tilmelding på idéniveau frem til d. 24 februar. Herefter udvælges 10 ideer som der bliver dannet teams ud fra. Tilmeldingsfristen er d. 15 marts, og man kan tilmelde sig på Business Koldings hjemmeside.

Business Kolding inviterer til enestående konkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce