Annonce
Erhverv

Trælast-kæmpen forlader Egtved: Lokale tømrere står klar til at levere 'alt i træ'

Indehaverne af JPJ Byg Rune Lind Støhs (til venstre) og Jens Post Jacobsen har som konsekvens af lukningen af trælasten i Egtved besluttet sig for at åbne deres eget trælastudsalg ved virksomhedens adresse i Egtved. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Stark Danmark har valgt at lukke trælasthandlen i Egtved. Som konsekvens af det har tømrerfirmaet JPJ Byg besluttet at åbne et træudsalg, så man fortsat kan købe "alt i træ" i byen.
Annonce

Egtved: I morgen, fredag, er sidste åbningsdag i trælasthandlen Sjakk i Egtved.

Stark Danmark, der i november sidste år opkøbte de fire Sjakk-butikker i Egtved, Ejstrupholm, Give og Hedensted, har valgt at lukke butikkerne i Egtved og Ejstrupholm.

Men mens en af trælastbranchens store spillere forlader Egtved, er en ny - og betydeligt mindre - spiller klar til tage over.

Det lokale tømrerfirma JPJ Byg åbner simpelthen trælastudsalg på virksomhedens adresse på Rydeng i Egtved.

- For det er mega ærgerligt, at vi ikke længere kan have et sted, hvor vi lokalt kan få fat i træ-varer, lyder det fra Jens Post Jacobsen, der driver tømrerfirmaet JPJ Byg sammen med Rune Lind Støhs.

Annonce

Fire millioner om året

Tømrerfirmaet har flittigt gjort sine trælast-indkøb hos Sjakk i Egtved, hvor virksomheden alene i 2019 købte varer for cirka fire millioner kroner.

- Jeg synes, det er vigtigt at støtte lokalt, og det har vi gjort meget ud af at gøre, for det betyder meget at bevare det lokale erhvervsliv, pointerer Jens Post Jacobsen.

Han mener samtidig, at det er vigtigt, at man lokalt også fremadrettet får mulighed for at købe "alt i træ", som han formulerer det. Derfor har han og kompagnonen Rune Lind Støhs besluttet at åbne deres eget trælastudsalg.

- Vi kommer til at have et lille lager hos os med varer, og hvis vi ikke lige har det, man har brug, kan man bestille det, og så sørger vi for, at det bliver leveret inden for få timer, forklarer Jens Post Jacobsen.

JPJ Bygs nye trælastudsalg er i skrivende stund så småt ved at komme i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Til sommer skal madrester i poser i nye spande: Fredericias rester skal til Holsted og forvandles til pulp

Danmark

Det skal nok gå gutter

Fredericia

Gode forhold og næsten ingen kø: Flere hundrede er allerede blevet testet for covid-19 i MesseC

Fredericia For abonnenter

Da Fredericia gik i corona-rødt: - Lige pludselig løb vi rigtig hurtigt

Annonce