Annonce
Fredericia

SF klar med spids til næste valg: Marianne Thomsen stiller op til byrådet igen

Marianne Lind Thomsen bliver igen spidskandidat for SF, når der er kommunalvalg til næste efterår. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Lokale partiforening har de første fem kandidater klar til kommunalvalget i efteråret 2021. Fire gengangere og en ny.

Fredericia: SF i Fredericia har netop valgt de fem første på listen til byrådsvalget 16. november 2021.

Efter generalforsamlingen 13. juni er Marianne Lind Thomsen spidskandidat.

Hun har ad flere omgange siddet godt 10 år i byrådet, men røg ud ved sidste valg. Mariannne Lind Thomsen er underviser og studievejleder på det tekniske gymnasium i Erritsø, EUC Lillebælt.

Annonce

Nummer to er Lars Olesen, genganger fra sidste kommunalvalg og skolelærer i Vejle Kommune. Nummer tre blev Sune Nørgaard Jakobsen, ny, og pædagogisk assistent i det private firma i Fredericia, Genstart, der arbejder med unge med misbrug og med sociale og kriminelle problemer.

Nummer fire på listen har også tidligere været byrådskandidat for SF i Fredericia: Henning Laigaard Troelsen, til daglig gruppeformand for Offentlig- & Privatservicegruppen i 3F Vejle. Nummer fem er ligeledes en genganger, nemlig Connie Maybrith Jørgensen, der leder et bosted i Vejle Kommune.

Også ny lokalformand

Normalt holder SF Fredericia generalforsamling i marts, men den har været udskudt på grund af corona.

På generalforsamlingen i denne uge valgte partiforeningen også ny lokalformand. Connie Maybrith Jørgensen afløser Per A. Moos Laursen, som ønskede at trække sig efter tre år på posten.

Medlemmerne i SF bestemmer rækkefølgen af kandidater på stemmesedlen, men de personlige stemmer på valgdagen tæller.

Derfor skal SF ind igen

- Historien viser, at der er brug for en stærk SF-byrådsgruppe, som del af et fortsat rødt-grønt flertal i Fredericia, udtaler Marianne Lind Thomsen i en pressemeddelelse.

- Vi arbejder for, at den grønne omstilling bliver langt mere offensiv: Fredericia skal gå foran for at nå klimamålene. For eksempel om 70 procents CO2-reduktion i 2030, supplerer Lars Olesen.

- Sune Nørgaard Jakobsen fortsætter:

- De store problemer med unge i stofmisbrug har haft meget politisk bevågenhed i Fredericia de sidste par år, men store analyser og luftige planer ændrer ikke på mistrivslen blandt byens ungdom. SF vil, at der afsættes midler til en langt mere forebyggende og behandlende indsats.

SF Fredericia er klar med spidskandidat og de første fire øvrige kandidater tilkommunalvalget i november 2021. Fra venstre Sune Nørgaard Jakobsen, Marianne Lind Thomsen (spidskandidat), Connie Maybrith Jørgensen, Lars Olesen og Henning Laigaard Troelsen. Foto: SF Fredericia

Den endelige kandidatliste fra plads nummer seks og ned findes på generalforsamlingen i marts 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
FC Fredericia

Målscorer sender stikpille til FC Fredericia-direktør: Jeg er åbenbart ikke en del af basen

FC Fredericia For abonnenter

Karakterbogen: Angriber overstrålede alle, da FC Fredericia gav HB Køge smæk

Fredericia

Plejehjems-ansatte træder frem: Vi kan ikke genkende historien om dårligt arbejdsmiljø

Annonce